Nyt utelivet - med nybeiset terrasse!

I dette fargekartet finner du inspirasjon til farger og stemninger som kan pryde ditt uterom i sommer. 

 

Terrasse nybeiset

"De fleste ønsker seg et vakkert uterom- en ekstra stue og oppholdsrom hvor vi kan samle venner og familie til både måltider og avslapping i solen. Vi innreder uterommene våre i vesentlig større grad enn før, og vi har derfor større krav til farger på både terrassegulv, fasade, møbler og detaljer. "

Nina Klæboe Mørkve 
Skandinavisk fargesjef i Jotun

TERRASSE: TREBITT 0974 NORDISK TRE
VEGG: JOTUN 12136 GENTLE YELLOW

Varme sommerdager

Lunt terrassegulv, solnedgang og lave skuldre. 

Fargen på terrassegulvet gir deg det beste utgangspunktet for å skape en personlig stemning i uterommet. Lune, mørke terrassebeisfarger tilfører en helt egen dybde og forankring. 

 

TERRASSE: TREBITT 9002 GRÅSVART

TREBITT Terrassegrå bringer assosiajoner til fjell svaberg og stein. 

TERRASSE: TREBITT 9710 TERRASSEGRÅ
LEVEGG: TREBITT 90001FJELLBRIS

 

De helt mørke terrassebeisfargene gjør seg godt i uterommet. TREBITT 90002 GRÅSVART skaper dype kontraster og lune miljøer. 

TREBITT OLJEBEIS TERRASSE

Gir nytt liv til terrassen. En holdbar beis som er spesielt godt egnet på slitte terrasser. Beisen kan påføres ned mot 0 grader, og har dermed en lang sesong. Ved ett strøk får man en matt finish, mens to strøk gir en blankere overflate. Den har transparente farger, som er tilpasset Jotuns beste husfarger

Naturlig stemning

Naturlig terrassegulv, gartnerliv og tid utendørs.

Lune fargetoner gir uterommet en nedtonet stil og behagelig stemning Det perfekte terrassegulvet ser naturlig grånet ut, samtidig føles det mykt å gå barbent på. 

TERRASSE OG PERGOLA: TREBITT 90029 NATURLIG SØLVGRÅ
VEGG: JOTUN DRYTECH MUR 1491 SLIPESTEN

TERRASSE: TREBITT 9072 NATURGRÅ
VEGG: JOTUN 12136 GENTLE YELLOW

TREBITT Terrassebeis

Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Trebitt Terrassebeis har unik effekt mot grønske, og tåler regn en times tid etter påføring. Trebitt Terrassebeis gir lang holdbarhet i ett strøk.

Gyllen glød

Gyllent terrassegulv, frodig fristed og feriestemning.

Gylne innslag i uterommet skaper en helt egen glød og varme. Kombinasjonen av farger, planter og møbler bidrar til å skape den rette stemningen. Med gylne og brune toner blir terrassegulvet starten på et frodig fristed. 

TERRASSE: TREBITT 9074 NORDISK TRE
VEGG: JOTUN1624 LETTHET
BENK: DRYGOLIN NORDIC EXTREME VINDU OG DØR 8479 EVERGREEN

TERRASSE: TREBITT 9052 EKSOTISK TRE